Geniet van een zorgeloze ondersteuning
door Kimo Bouwservice
Contacteer mij
 • Geniet van een zorgeloze ondersteuning
  door Kimo Bouwservice
  Contacteer ons

Betrouwbare bouwkraanservice

Loop geen vertraging op bij uw bouwprojecten maar ga daarentegen meteen aan de slag met de juiste kranen. Wanneer er een bouwkraan aan te pas komt, vormt Kimo Bouwservice uw eerste aanspreekpunt. Vanuit Kapellen verplaats en onderhoudt de firma Kimo Bouw-Service alle merken van snelmontagekranen omdat uw werf veilig en efficiënt zou zijn. Het aanbod is zorgvuldig samengesteld en dus kunt u ervan op aan dat u bij Kimo Bouw-Service kwalitatief gereedschap vindt dat geschikt is voor uw specifieke behoeften. 

Zowel particulieren als professionals kunnen bij Kimo Bouwservice gereedschap vinden voor diverse toepassingen. Met jarenlange ervaring en een uitgebreide kennis van zaken, heeft Kimo Bouw-service voor elk project de geschikte kranen en andere materialen in huis. Bovendien deel ik mijn deskundig advies maar al te graag met onze klanten zodat u zelf ook meteen klaar bent om erin te vliegen. 

Veelzijdige service

In onze bouwkraanservice neem ik alle nodige voorzieningen op zodat u zich over niets zorgen hoeft te maken. Kimo Bouwservice beschikt zelf over het nodige rollend materiaal in combinatie met de nodige vergunningen voor uitzonderlijk vervoer. Uw bouwkraan zal tegen het gewenste tijdstip opgesteld staan waar u het wenst. 

U kunt online de bestelbon gebruiken zodat ik meteen alle juiste informatie heb en met u mee kan denken op maat van uw project. 

Handige snelmontage

Bij Kimo Bouwservice Kan u terecht voor het  vervoer, de montage, en demontage, het onderhoud en de revisie van volgende merken:

 Specialisatie:

 • Arcomet
 • KSD (Pekazette)

Overige merken: 

 • Potain
 • LMB
 • FM Grue
 • Cataneo
 • Peiner
 • FB Grue 
 • vicario
 • terex Comedil

Met aangepaste transportstelen wordt iedere kraan zeer vlot verplaatst. 

Verhuur en verkoop

Kimo Bouwservice is uw ideale partner voor het verhuren en verkopen van bouwkranen. Kimo Bouw-service verhuurd kranen van 24 meter giek tot 42 meter giek aan een huurprijs van +/- €45 per meter giek. 

Voor de juiste types en prijzen kunt u onze machineverhuur raadplegen of rechtstreeks contact opnemen .        De periodes voor het huren van onze kranen, is uiteraard afhankelijk van uw wensen en noden. 

Contact

Neem geen risico als aannemer of particulier tijdens het bouwen of verbouwen, maar kies voor professioneel materiaal van Kimo Bouwservice voor een vakkundige en aangename samenwerking. Contacteer mij telefonisch of vul het formulier in om online uw bestelling door te geven. Wenst u als particulier een kraan aan te kopen? Gebruik dan gerust de verkoopsovereenkomst.