Geniet van een zorgeloze ondersteuning
door Kimo Bouwservice
Contacteer ons
  • Geniet van een zorgeloze ondersteuning
    door Kimo Bouwservice
    Contacteer ons

VERKOOP KRANEN

Verkoop nieuwe kranen

Voor werkzaamheden die zich op een zekere hoogte bevinden, kan u best een  beroep doen op een kraan . laat nu dat juist de specialiteit van onze firma zijn wij kunnen u dan ook met trots een degelijke bouwkraan van Duitse makelij aanbieden met giek lengte van 25 tot 50 m en haakhoogte van 18 tot 36 m standaard kraan  

Bent u op zoek naar degelijke snelmontagekranen om uw (bouw)project in goede banen te kunnen leiden? Search no more! Wij denken met onze klanten mee in de zoektocht naar de meest geschikte snelmontagekraan. Op een bouwplaats kunt u namelijk niet zonder betrouwbare en krachtige machines, en dat beseffen we bij Kimo Bouwservice maar al te goed. Als u meteen wilt overgaan tot het aankopen van een snelmontagekraan zodat u jaren verder kunt met uw eigen machine, dan hebben wij voor u sowieso een passende oplossing in ons aanbod. 

Voor meer concrete informatie kunt u onze technische fiche raadplegen. 

Verkoop tweedehandse kranen

Zoekt u op langere termijn de voordeligste investering? Dan is de aankoop van een nieuwe of tweedehandse kraan veruit het interessantst. Onze hoogtechnologische, wendbare en veilige kranen kunnen niet alleen nieuw, maar ook tweedehands aangekocht worden aan erg voordelige prijzen. Wij bieden hoe dan ook een totaalservice die gaat van het transport van de gewenste kraan tot het opstellen ervan tot een uitmuntende naservice. In onze zaak in Kapellen hebben we een ruime voorraad aan kranen zodat we snel kunnen inspelen op de vragen van onze klanten. 

Voor meer concrete informatie kunt u onze technische fiche raadplegen. 

 prospekt-tk4515.pdf
 tk3010-3.pdf
 ksd-tk-4512-1-.pdf
 ckk-5014.pdf
 TK 4011.pdf
 tk-2510-3.pdf

Contact

Wilt u bijkomende informatie ontvangen? Heeft u specifieke vragen over het kopen of huren van snelmontagekranen? Neem dan gerust contact op met ons via het nummer 0475/93.74.39 of via mail, en geniet van onze vlotte en correcte service. Vanuit Kapellen bedienen wij u met de grootste zorg. Wij zijn 7 op 7 voor u bereikbaar.