Geniet van een zorgeloze ondersteuning
door Kimo Bouwservice
Contacteer mij
  • Geniet van een zorgeloze ondersteuning
    door Kimo Bouwservice
    Contacteer ons

Kraanwerk 

Uw partner in stevig kraanwerk

Kleine, grote of zware lasten hijsen of verplaatsen? Dat vereist de juiste machines die u vermoedelijk zelf niet zomaar in huis heeft. Daarom biedt Kimo Bouwservice u een oplossing op maat van uw wensen aan. U kan mij inhuren om uw gekochte of gehuurde kraan te bedienen zodat u zich helemaal geen zorgen hoeft te maken over uw werken op locatie. 

Stabiele kraanwagens

Voor het uitvoeren van de uiteenlopende klussen, maakt Kimo Bouwservice als bouwkraanbedrijf gebruik van eigen 8x8 kraanwagens. In het wagenpark heb ik twee van deze voertuigen waarmee ik tot bij u kan komen. De kraanwagens zijn uitgerust met een 57 T/M kraan van 27,20 m en een 52 T/M kraan van 14.20 m. Met meer dan 30 jaar ervaring in de bouw kan ik hiermee zo goed als alle klussen vlot én veilig uitvoeren. 

Allerlei hijsklussen

Naast het monteren en demonteren van bouwkranen is Kimo Bouwservice uit Kapellen zeker de geschikte partner om de meest gevarieerde hijsklussen bij u te klaren. Op alle mogelijke terreinen komen onze 8x8 kraanwagens langs om bijvoorbeeld prefab trappen en terrassen, poutrels of metaalconstructies mee te plaatsen. Bent u niet zeker of uw project wel binnen onze mogelijkheden past? Neem dan gerust contact op  zodat ik al uw vragen kan  beantwoorden. 

Onze prijzen

Een beroep doen op de diensten van Kimo Bouwservice? Aarzel niet en contacteer mij. Het gewenste kraanwerk wordt meteen voor u gereserveerd. 

Contact

Wilt u bijkomende informatie ontvangen? Heeft u specifieke vragen over bouwkraanservice? Neem dan gerust contact op met mij via het nummer 0475/93.74.39 of via mail, en geniet van een vlotte en correcte service. Ik ben 7 op 7 voor u bereikbaar.