Bouwkraanservice online bestellen

Een aanvraag indienen voor onze bouwkraanservice is heel eenvoudig. U kunt de montage of demontage namelijk online bestellen. Zodra ik uw bestelling ontvangen heb, brengt Kimo Bouwservice in Kapellen meteen alles in orde zodat u verder aan de slag kunt met uw bouwproject.   

Montage en demontage

Vul online één van de twee formulieren in voor een montage of een demontage van uw kraan of kranen. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op. Wel wil ik u vragen om minimum 14 dagen op voorhand uw bestelling door te geven zodat ik alles nauwgezet kan plannen. 

Verkoopovereenkomst

Het overzicht van de verkoopsovereenkomst kunt u hier downloaden.


Wegbeschrijving of eventueel plan mee te sturen indien het om een nieuwe straat gaat, ook als er wegenwerken in en om de werf zijn.

 (Werf rond de kraan opruimen op voorhand aub!)

Gelieve minimum 14 dagen op voorhand te bestellen zodat wij dit behoorlijk kunnen plannen.

Gelieve een pakketje houtblokken te voorzien +/- 30 stuks van min. 0,8m en max 2 m op werf 1 demontage.min afmetingen stempelhout  15 x 6.5 cm 

Indien een werfbezoek gewenst is, gelieve dan minimum 20 dagen op voorhand te bestellen.

wij verwachten dat  er grondig na gedacht is over de plaats van montage wij hebben min 6 x 8 m nodig om de gemidelde kraan gemonteerd te krijgen en 6 x 11 m voor de grotere modellen .fietspad en voetpad zijn heillig in veel gemeente indien wij deze moeten innemen om de kraan te kunnen monteren of demonteren op de werf verwachten wij dat hiervoor de nodige vergunningen en signalisatie  voorzien worden 

wij staan u graag bij om dit in goede banen te leiden indien u ons tijdig informeert en documenteert hier over 

ONLINE BESTELBON

Bestelbon verplaatsen bouwkraan

Datum uitvoering

Adres demontage

Adres Montage

Stroom werfkast

Hier niets invullen!