Geniet van een zorgeloze ondersteuning
door Kimo Bouwservice
Contacteer ons
  • Geniet van een zorgeloze ondersteuning
    door Kimo Bouwservice
    Contacteer ons

Bouwkraan service

Verplaatsing en onderhoud kranen

Zowel onze nieuwe kranen als onze tweedehandse kranen verkeren, uiteraard, in uitstekende toestand. Al onze machines worden uitvoerig getest zodat we u kunnen garanderen dat u nog lang gebruik zult kunnen maken van de gekochte kranen. 

Om bij te dragen aan de duurzaamheid van uw gekochte of gehuurde kraan, herstelt en onderhoudt Kimo Bouwservice uit Kapellen ook uw kranen. Wij hebben de nodige wisselstukken in huis om uw kraan zo snel mogelijk weer operationeel te krijgen wanneer er sprake is van een defect. Daarnaast regelen wij het transport van uw kraan en kunt u op onze expertise rekenen voor het monteren en demonteren ervan. 

Deskundig en gedreven

Bij Kimo Bouwservice gaan enthousiasme en professionaliteit hand in hand. Ons bedrijf onderscheidt zich door hoog in te zetten op de deskundigheid en de gedrevenheid van onze specialisten. Het hardwerkende team van Kimo Bouwservice gaat steeds uiterst professioneel te werk en deelt maar al te graag alle mogelijke kennis en expertise met u zodat u later zelf aan de slag kunt gaan met uw gekochte of gehuurde kraan

U hoort het: bij Kimo Bouwservice staat de klant centraal, en dat zult u meteen merken wanneer u een beroep doet op onze service. Aarzel niet en contacteer ons zodat we samen op zoek kunnen gaan naar een passende oplossing voor uw bouwproject. 

Contact

Wilt u bijkomende informatie ontvangen? Heeft u specifieke vragen over uw online aanvraag voor onze bouwkraanservice? Neem dan gerust contact op met ons via het nummer 0475/93.74.39 of via mail, en geniet van onze vlotte en correcte service. Vanuit Kapellen bedienen wij u met de grootste zorg. Wij zijn 7 op 7 voor u bereikbaar.