Geniet van een zorgeloze ondersteuning
door Kimo Bouwservice
Contacteer mij
  • Geniet van een zorgeloze ondersteuning
    door Kimo Bouwservice
    Contacteer ons

Bouwkraan service

Verplaatsing en onderhoud kranen

Zowel nieuwe kranen als tweedehandse kranen verkeren, uiteraard, in uitstekende toestand. Alle machines worden uitvoerig getest zodat ik u kan garanderen dat u nog lang gebruik zult kunnen maken van de gekochte kranen. 

Om bij te dragen aan de duurzaamheid van uw gekochte of gehuurde kraan, herstelt en onderhoudt Kimo Bouwservice uit Kapellen ook uw kranen. Kimo Bouwservice heeft de nodige wisselstukken in huis om uw kraan zo snel mogelijk weer operationeel te krijgen wanneer er sprake is van een defect. Daarnaast regel ik het transport van uw kraan en kunt u op mijn expertise rekenen voor het monteren en demonteren ervan. 

Deskundig en gedreven

Bij Kimo Bouwservice gaan enthousiasme en professionaliteit hand in hand. Kimo Bouwservice onderscheidt zich door hoog in te zetten op de deskundigheid en de gedrevenheid . Kimo Bouwservice gaat steeds uiterst professioneel te werk en deelt maar al te graag alle mogelijke kennis en expertise met u zodat u later zelf aan de slag kunt gaan met uw gekochte of gehuurde kraan

U hoort het: bij Kimo Bouwservice staat de klant centraal, en dat zult u meteen merken wanneer u een beroep doet op mijn diensten. Aarzel niet en contacteer mij zodat we samen op zoek kunnen gaan naar een passende oplossing voor uw bouwproject. 

Contact

Wilt u bijkomende informatie ontvangen? Heeft u specifieke vragen over bouwkraanservice? Neem dan gerust contact op met mij via het nummer 0475/93.74.39 of via mail, en geniet van een vlotte en correcte service.  Ik ben 7 op 7 voor u bereikbaar.