VERHUUR KRANEN

Wilt u een specifiek  werk kunnen aannemen of heeft u tijdens een bepaalde periode een specifieke kraan nodig met een bepaalde capaciteit? Dan is het huren van een geschikte kraan voor u wellicht een interessante oplossing. 

Ook wanneer u ervoor kiest om een kraan te huren, geniet u bij Kimo Bouwservice van een piekfijne totaalservice. Wij regelen het transport, de montage, de demontage en het onderhoud van uw gehuurde kraan. 

Onze specialisatie gaat uit naar Arcomet en KSD(pekazzete) snelmontagekranen  wij verkiezen deze kranen omwille van hun grote capaciteiten en variatie in hoogte en lengte 

Arcomet : als belgische Constructeur

KSD  : hoogwaardige Duitse Techniek en Kwaliteit 

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we ons echte experts noemen. Bouwkranen verplaatsen, monteren,  demonteren,onderhouden, … Het is voor ons intussen dagelijkse kost. Die expertise delen we graag met onze  klanten. Daarnaast willen we u zo goed mogelijk van dienst zijn door een breed gamma aan te bieden van kranen die gekocht of gehuurd kunnen worden. 

Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehandse kraan? Aarzel dan niet om ons advies te vragen. We staan u graag bij zodat u lange tijd zonder zorgen kunt werken.

Voor meer concrete informatie kunt u onze technische fiche raadplegen. 

verkoop kranen

 prospekt-tk4515.pdf
 tk3010-3.pdf
 ksd-tk-4512-1-.pdf
 ckk-5014.pdf
 TK 4011.pdf
 tk-2510-3.pdf

Contact

Wilt u bijkomende informatie ontvangen? Heeft u specifieke vragen over het kopen of huren van snelmontagekranen? Neem dan gerust contact op met ons via het nummer 0475/93.74.39 of via mail, en geniet van onze vlotte en correcte service. Vanuit Kapellen bedienen wij u met de grootste zorg. Wij zijn 7 op 7 voor u bereikbaar.